Прем'єра другого оригінального комедійного спецвипуску Марка Марона від HBO «Марк Марон: Паніка» відбудеться в суботу, 2 серпня, на HBO Max.
У своєму другому спеціальному випуску HBO комік і подкастер Марк Марон пропонує свій відшліфований погляд на наш дедалі невизначеніший світ.« Я відчуваю, що це моя найкраща робота, яку я коли-небудь робив. Все склалося так добре. Режисура, сценографія, окремі акторські гри. HBO повністю розуміє мене, і я радий можливості представити себе через них », — каже Марк Марон.
Ніна Розенштейн, віце-президент HBO з програмування, програм «Пізній вечір» та спецвипусків, додала: « HBO дуже успішний у цьому плані. Марк — один із найвидатніших акторів усіх часів. Його стендап може розсмішити вас і зачепити за серце — він кумедний, сирий і абсолютно унікальний. Ми раді працювати з ним над його другим спецвипуском HBO ».
Це шостий стендап-виступ Марона. Його попередні спеціальні випуски отримали номінації на премії WGA та Critics Choice Award, а також схвалення критиків та глядачів. Марон має неперевершену репутацію у світі подкастів завдяки своєму флагманському подкасту «WTF with Marc Maron». Подкаст у стилі інтерв'ю, який стартував у 2009 році та завершиться цієї осені, має понад 50 мільйонів слухачів щороку та записав понад 1600 епізодів на сьогодні. Марон знявся в серіалі Netflix «GLOW», за який отримав номінації на премію Critics Choice Award та номінацію на премію SAG, а також у сценарійному серіалі «Maron», який транслювався чотири сезони на IFC. Його нещодавній документальний фільм «Are We Good?», який описує його кар'єру та шлях крізь горе та втрату, прем'єра відбулася на SXSW та показана на кінофестивалі Tribeca. Наразі Марон знімається разом з Оуеном Вілсоном у комедійному серіалі про гольф «Stick» на Apple TV+. Серед його майбутніх проектів — «Відчайдушні домогосподарки 2», «In Memoriam» та «Deliver Me from Nowhere».
Комедійний спецвипуск продюсували Девід Мартін та компанія Avalon, а режисером виступив Стівен Файнарц.