Нові релізи Netflix: серіали, фільми, ігри та штучний інтелект
Netflix розробляє машинне навчання та штучний інтелект для покращення рекомендацій, пошуку контенту, виробництва та просування фільмів. У четвертому кварталі 2025 року платформа пропонуватиме фінальний сезон «Дивних див», нові серіали з усього світу, фільми від Дель Торо до Баумбаха, прямі трансляції, дитячі програми, стендап-комедії та інтерактивні ігри.
ML та ШІ на службі Netflix
З нагоди оголошення результатів за третій квартал 2025 року Netflix оголосив, що продовжує розробляти інструменти на основі машинного навчання (ML) та штучного інтелекту (AI).
Генеративний штучний інтелект використовується для таких речей, як покращення рекомендацій контенту та пошуку, адаптація рекламних матеріалів для різних ринків та підтримка творців у процесі виробництва. Прикладами є омолодження персонажів у фільмі «Щасливчик Гілмор 2» та попередня візуалізація декорацій у фільмі «Бункер мільярдера». Штучний інтелект також використовується в рекламі, наприклад, для тестування форматів, створення креативу та оптимізації медіаплану.
► Показать
Netflix – нові релізи за 4 квартал 2025 року
У четвертому кварталі 2025 року Netflix випустить низку прем'єр, серед яких як продовження популярних серіалів, так і абсолютно нові постановки з усього світу.
Повернення сезонів
Серед серіалів, що повертаються, є фінальний сезон «Дивних див », третій сезон «Дипломата », четвертий сезон «Відьмака » , другий сезон «Ніхто цього не хоче », п'ятий сезон «Емілі в Парижі », дев'ятий сезон «Кохання сліпе », другий сезон «Гри кальмарів: Виклик» та дев'ятий сезон «Продажного заходу сонця ». Глядачі також зможуть побачити продовження міжнародних постановок, таких як «Кулінарна класова боротьба» (Південна Корея), «Віра в успіх» (Таїланд), «Нещасний випадок» (Мексика), «Ревнивий» (Аргентина) та «Злочин у Делі» (Індія).
Нова серія
Платформа розширить свою пропозицію новими серіалами, зокрема «Смерть від блискавки» від Девіда Беніоффа та Д. Б. Вайса, «Звір у мені» з Меттью Рісом та Клер Дейнс, «Саймон Коуелл: Наступний акт», «Останній самурай, що вижив» (Японія), «Фізичне: Азія» (Південна Корея), «Хуан Габріель: Я маю, я можу та я хочу» (Мексика), «Гевеліуш» (Польща), «Монстр Флоренції» (Італія) та «Самотній тато» (Індія).
Фільми
У переліку фільмів – «Франкенштейн» режисера Гільєрмо дель Торо, «Будинок динаміту» Кетрін Бігелоу, «Робуди мерця: Таємниця ножів» Райана Джонсона, документальний фільм «Ідеальний сусід», «Мрії поїзда», «Джей Келлі» Ноя Баумбаха за участю Джорджа Клуні та Адама Сендлера, «Троль 2» (Норвегія), «Балада про дрібного гравця в карти» Едварда Бергера (Велика Британія) та «Raat Akeli Hai 2» (Індія).
Події в прямому ефірі
На платформі також заплановані прямі трансляції подій, зокрема різдвяних ігор НФЛ (Dallas Cowboys проти Washington Commanders та Detroit Lions проти Minnesota Vikings) та боксерського бою Джейка Пола проти Джервонти «Танк» Девіса 14 листопада.
Програми для дітей та сімей
Для юних глядачів у програмі буде «Вулиця Сезам» , анімаційний фільм «У країні мрій» , дві нові програми за мотивами творів доктора Сьюза , експерименти Марка Робера та новий сезон серіалу «Котячий будинок Габі».
Комедія та ігри
На платформі також є нові стендап-виступи, зокрема за участю Кевіна Харта, Ліанн Морган, Метта Райфа, Тома Сегури та Рікі Джервейса . Також було анонсовано набір ігор для вечірок : Boggle Party, Pictionary: Game Night, LEGO® Party! та Tetris Time Warp, у які можна грати на телевізорі, використовуючи телефон як контролер.